Unable to upload picture? - Page 2 - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Unable to upload picture?

 
Old 10-08-2018, 06:33 PM
  #11  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 210
Thanked 33 Times in 27 Posts
Default

Are you all experiencing the issue where it hangs at 100% without completing the upload?
IB Jose is offline  
Old 10-08-2018, 07:02 PM
  #12  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

Originally Posted by IB Jose View Post
Are you all experiencing the issue where it hangs at 100% without completing the upload?
Yes, that is my issue. As soon as I hit the blue upload button, it goes back to the post I'm making, but no photo.
johnday is online now  
Old 10-08-2018, 08:44 PM
  #13  
Vroom vroom
 
5.Bro's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 389
Thanked 171 Times in 88 Posts
Default

Originally Posted by johnday View Post
Yes, that is my issue. As soon as I hit the blue upload button, it goes back to the post I'm making, but no photo.
same here
5.Bro is online now  
Old 10-09-2018, 03:51 PM
  #14  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 210
Thanked 33 Times in 27 Posts
Default

We are working on a fix at the moment as it currently affects all of our sites. The alternative method at this point is either uploading directly to an album, and then choosing an image from the album to insert into the post. (I realize that it's a pretty huge hassle)
IB Jose is offline  
Old 10-09-2018, 04:40 PM
  #15  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

Originally Posted by IB Jose View Post
We are working on a fix at the moment as it currently affects all of our sites. The alternative method at this point is either uploading directly to an album, and then choosing an image from the album to insert into the post. (I realize that it's a pretty huge hassle)
Thanks Jose for working on it. As you mentioned, another IB site I'm on isn't working either.
johnday is online now  
Old 10-10-2018, 08:20 AM
  #16  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

Originally Posted by IB Jose View Post
We are working on a fix at the moment as it currently affects all of our sites. The alternative method at this point is either uploading directly to an album, and then choosing an image from the album to insert into the post. (I realize that it's a pretty huge hassle)
Jose, I just tried a few times to upload from my albums, that doesn't work either.

Last edited by johnday; 10-10-2018 at 05:38 PM.
johnday is online now  
Old 10-11-2018, 09:55 AM
  #17  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

test from device


Looks like I'mback in business!!!
Thanks Jose!!
johnday is online now  
Old 10-20-2018, 09:23 AM
  #18  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

Back to not being to able to post photos again. Same as before, although I was able to load for a couple days.
Photos from albums and my device are affected.
Very frustrating when trying to help out another member.
johnday is online now  
Old 10-21-2018, 11:31 AM
  #19  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,192
Thanked 2,494 Times in 2,043 Posts
Default

Seems to work whenever it feels like it, Had 3 photos I tried to upload, loaded the first 2, but won't let me load the 3rd.
I can't be the only one.
johnday is online now  
Old 10-21-2018, 04:51 PM
  #20  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,227
Thanked 4,398 Times in 3,464 Posts
Default

Testing for blur.....


.
Rnlcomp is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Unable to upload picture?


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: