Mobile site problems. - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Mobile site problems.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-20-2017, 08:21 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mobile site problems.


I cannot use this site for more than a few seconds before I am getting pop ups constant redirects. Is anyone else having the same issue?

Last edited by FRSH150; 12-20-2017 at 08:29 PM.
FRSH150 is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 08:37 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: OBX
Posts: 462
Thanked 108 Times in 84 Posts
Default

yup, and reported it several times. Doesn't seem like they are responsive to trying to fix it.
stowaway is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:01 PM   #3
Senior Member
 
Cwprotek's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 503
Thanked 69 Times in 57 Posts
Default

Do you have an adblocker installed? I always use mobile and haven't gotten this yet..
Cwprotek is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:08 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 19
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using an iPhone didnít know I could install an ad blocker
Quote:
Originally Posted by Cwprotek View Post
Do you have an adblocker installed? I always use mobile and haven't gotten this yet..
FRSH150 is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:22 PM   #5
Senior Member
 
Cwprotek's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 503
Thanked 69 Times in 57 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by FRSH150 View Post
I am using an iPhone didnít know I could install an ad blocker
Should be able to. Check your browser settings you might be able to install one into your browser as an extension. I'll ask my wife 2hat she uses.

I use ABP adblocker plus. It has settings for however aggressive you want it to be. I hate dealing with ads, they make me actually not wanna buy the product lol.
Cwprotek is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:26 PM   #6
Inherit my life
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 60
Thanked 13 Times in 10 Posts
Default

It's hit or miss for me. Some days it does it constantly then I'll go 3 or 4 days with nothing. The site admin should probably check in to it.
I'm Broken is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:32 PM   #7
Senior Member
 
Cwprotek's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 503
Thanked 69 Times in 57 Posts
Default

Also check browser settings and checkmark block pop ups.
Cwprotek is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 09:47 PM   #8
Boostin!
 
Join Date: Mar 2016
Location: Jefferson City, MO
Posts: 701
Thanked 160 Times in 128 Posts
Default

I posted the same thing this morning in the Site News section. I am only getting this spam on the Internet Brands sites that I frequent- F150Forum and CorvetteForum - and nowhere else. Corvette Forum Admins at least responded. There is a work-around they posted, which I installed, that seems to be working so far.

The following is the instructions they posted; as I did, use this at your own risk:

Enter the following URL in the address bar:
chrome://flags/#enable-framebusting-needs-sameorigin-or-usergesture

Then enable the highlighted option.
BadAV is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 10:19 PM   #9
Senior Member
 
dajohu's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Nebraska
Posts: 363
Thanked 43 Times in 35 Posts
Default

I've seen this many times myself. What I did to fix it was just force (checkbox) Chrome on my phone to use the desktop version of the site. Never happens there, only on the mobile one.
dajohu is online now   Reply With Quote
Old 12-20-2017, 10:34 PM   #10
Boostin!
 
Join Date: Mar 2016
Location: Jefferson City, MO
Posts: 701
Thanked 160 Times in 128 Posts
Default

Ad blockers, spam filters, popup blockers, clearing history and cache made absolutely no difference in the popups for me. I have not had a popup since early this afternoon when I followed the instructions from Corvette Forum.
BadAV is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spam Popups on Android Mobile site? BadAV Site News and Update Information 11 12-28-2017 11:27 AM
Opinions wanted: New Mobile Site Template Lenn Site News and Update Information 4 05-20-2017 06:37 PM
Mobile App for this site not working Wiggum General F150 Discussion 20 09-26-2014 02:35 PM
why is it bouncing to mobile site tonight nethole Suggestions, Comments & Questions about the Forum 1 03-28-2014 10:53 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:18 PM.


Copyright © 2006 - 2017 F150Forum.com We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: