Iphone app bugs - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Iphone app bugs

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-28-2014, 07:03 PM   #1
Senior Member
Thread Starter
 
bigred90gt's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Baytown, TX
Posts: 990
Thanks: 0
Thanked 160 Times in 93 Posts
Default Iphone app bugs

Every time I try to make a post, I get a duplicate post error. I have to hit ok, then cancel the post and confirm it, then once it redirects back to the thread, when I refresh the page, my post shows up. I get the same duplicate post error sending PMs.

My app also gives some "parse error" when I try to add an attachment and the pic disappears from the view, but when you back out then make the post (complete with duplicate post error), the attachment is there.

Can this be fixed?

Occasionally, it won't even load the forums and gives a parse error. I will delete then reinstall the app, and it works fine for a day or two, then goes right back to the duplicate error message.
bigred90gt is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2014, 07:04 PM   #2
Senior Member
Thread Starter
 
bigred90gt's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Baytown, TX
Posts: 990
Thanks: 0
Thanked 160 Times in 93 Posts
Default

Here are screenshots of the errors:
Attached Thumbnails
Iphone app bugs-image-4128768920.jpg   Iphone app bugs-image-999733485.jpg  
bigred90gt is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 12:34 PM   #3
Senior Member
iTrader: (1)
 
Especial86's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3,886
Thanked 373 Times in 320 Posts
Default

Same problem here... AGAIN! Deleted the app and reinstalled, restarted the phone, still got problems. This post I'm making now is showing up as a duplicate, and the thank you button will not work..
Especial86 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 01:08 PM   #4
F150Forum Sponsor - SCT Dealer! 614 620-5050

iTrader: (9)
 
Franchi Motorsports's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Ohio
Posts: 18,290
Thanked 977 Times in 778 Posts
Default

I had the parse error come up for me last night, not sure what causes that but I deleted and reinstalled the app and stopped doing it.
Franchi Motorsports is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2014, 01:14 PM   #5
Senior Member
 
Z7What's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: New Orleans, LA
Posts: 5,537
Thanked 650 Times in 556 Posts
Default

I also been having the same issue, I have deleted and reloaded the app 12-15 times since this started and it keeps coming back. iPhone 4s here

Wayne
Z7What is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2014, 12:24 AM   #6
PLATINUM
 
dykzeulb's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Lees Summit, Missouri
Posts: 1,215
Thanked 17 Times in 16 Posts
Default

Same errors. Delete and reinstall fixed it for a day. Also having issues with photos not loading, when expanded.
dykzeulb is online now   Reply With Quote
Old 05-26-2014, 12:45 AM   #7
Senior Member
Thread Starter
 
bigred90gt's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Baytown, TX
Posts: 990
Thanks: 0
Thanked 160 Times in 93 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dykzeulb View Post
Same errors. Delete and reinstall fixed it for a day. Also having issues with photos not loading, when expanded.
Mine does that too. It will just say connection error at the bottom, but not load the photo. I can see it as a thumbnail, but can't expand them. It is random though, so only some.
bigred90gt is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fred Goeske 1.5" adapters (spacers) -- observations / comments / pics ... Rob O 2015 - Present Ford F150 59 01-28-2017 07:18 PM
Water splashing up from front hood. 808plat 2015 - Present Ford F150 43 10-04-2015 12:59 AM
Ford remote access for 15 f150 2009KR 2015 - Present Part Sales 2 10-02-2015 12:58 AM
Sony system with my raptor 2010 azera008 Ford Raptor Forum 0 09-29-2015 08:29 AM
Truck apps FoNeFiFtYxLt General F150 Discussion 2 09-25-2015 03:50 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:36 AM.


Copyright 2006 - 2017 F150Forum.com We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: