Pioneer Installed - Page 2 - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Topic Sponsor
Stereo/Audio Come discuss all Ford F150 Stereo and Audio questions here!
Sponsored by:
Sponsored by:

Pioneer Installed

Old 02-19-2008, 06:49 PM
  #11  
NGM
Resident A-hole
 
NGM's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Tallahassee
Posts: 4,098
Thanks: 0
Thanked 26 Times in 21 Posts
Default

<<Misses the old skool dashes...lol
NGM is offline  
Old 02-19-2008, 07:43 PM
  #12  
I Voted For Bill and Opus
Thread Starter
 
transmaster's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Cheyenne, Wyoming
Posts: 2,041
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Yes it looks like it belongs there. I put in a test disk I made up that has several different flavors of MP3 and it played all of them with out a hitch. The Receiver is very good as well. Denver is home to KUVO which is a really great Jazz station but it is very hard to get here in Cheyenne because their transmitter power is not all the high and the signal path takes it right past A local FM station's transmitter sight which makes KUVO very tough to get, the Pioneer receives the station with out any problems. The It sounds great now but it will sound a whole bunch better when I get a proper set of speakers installed, I am a happy man.
transmaster is offline  
Old 02-21-2008, 09:35 PM
  #13  
Member
 
2001stu's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dime Box, Tx.
Posts: 90
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

this might be a really dumb question... but im confused... why did you have trouble hooking up the speakers?
2001stu is offline  
Old 02-22-2008, 12:44 AM
  #14  
I Voted For Bill and Opus
Thread Starter
 
transmaster's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Cheyenne, Wyoming
Posts: 2,041
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

I didn't really have trouble. This truck was equipped with the premium sound system and thus has an audio amp. I do not have the systematic for the wiring harness on this system and the kit that came from Crutchfield does not match any of the plugs on this amp. I do not want to use this 12 year old amp with this new radio. Right now in this part of the world it is cold, and I mean well below freezing and the wind blowing all the time. I decided to track down the wiring later and avoid frostbite.
transmaster is offline  
Old 02-22-2008, 12:46 AM
  #15  
Inaugural TOTM
 
wxmcpo's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: New Braunfels, TX
Posts: 3,442
Thanked 13 Times in 9 Posts
Default

Looks really good!

Man I can't wait to receive my D3 and get it installed.
wxmcpo is offline  
Old 02-22-2008, 01:40 PM
  #16  
FULL BLOODED AMERICAN!!!!
 
Triton v8's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Jacksonville, Florida
Posts: 5,179
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Looks good!!!!


Wxmcpo...let me know if you have any questions as far as hooking it up. I've done many of them so they're easy.....
Triton v8 is offline  
Old 02-22-2008, 02:05 PM
  #17  
Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If you need the harness to bypass your amp. I have a stereo shop in western Nebraska not to far from you. I could sure ship you what you need. PM me if you want.
toyz51 is offline  


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Pioneer Installed


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: