Navigation tabs/links missing - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Navigation tabs/links missing

 
Old 08-27-2018, 03:46 PM
  #1  
FNG
Thread Starter
 
54-3100's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Northwest Texas
Posts: 82
Thanked 14 Times in 11 Posts
Default Navigation tabs/links missing

Has anyone else noticed the normal navigation links and tabs are missing? I can normally navigate around in the forum by clicking the level I want in the header area and go back to a spot in the forum, but now the levels are not there anymore and to get back I have to use the back button in the browser, which sucks if I am several pages into a thread. I also noticed the tabs in my profile are missing (the ones that show different information about a user). I have tried on several different browsers and the issues are the same.
54-3100 is offline  
Old 08-27-2018, 06:27 PM
  #2  
Moderator
 
BadFish523's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Arlen, Texas
Posts: 5,261
Thanked 658 Times in 548 Posts
Default

I'm using Chrome on desktop and don't have this problem. Are you using mobile or desktop?
BadFish523 is online now  
Old 08-28-2018, 10:50 AM
  #3  
FNG
Thread Starter
 
54-3100's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Northwest Texas
Posts: 82
Thanked 14 Times in 11 Posts
Default

Using desktop, on my phone the desktop version is fine, but on an actual pc I am having the issue. I was going to try and attach a photo of the issue, but that function seems to be limited as well as it will only allow me to attach something using a url instead of directly from my pc. I'm sure it is an issue with my PC and not necessarily the website, but it seems to be affecting at least IE, Edge, and Chrome. I will try some other browsers, but very weird how it just started acting this way yesterday.
54-3100 is offline  
Old 08-28-2018, 11:16 AM
  #4  
Moderator
 
BadFish523's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Arlen, Texas
Posts: 5,261
Thanked 658 Times in 548 Posts
Default

I have tried the site on desktop using both chrome and IE now with none of the issues you speak of. Maybe someone else will chime in with the same problem to help narrow it downs some.
BadFish523 is online now  
Old 09-05-2018, 11:52 AM
  #5  
FNG
Thread Starter
 
54-3100's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Northwest Texas
Posts: 82
Thanked 14 Times in 11 Posts
Default

Issue resolved as of today...the only thing I can see that changed with my PC is an Adobe Shockwave update, so maybe that was the issue.
54-3100 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Navigation tabs/links missing


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: