Message in private message does not show - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Message in private message does not show

 
Old 03-11-2019, 06:10 PM
  #1  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Location: Cold, Cold Western Michigan
Posts: 49
Thanked 9 Times in 3 Posts
Default Message in private message does not show

When I send some one a private message after I click submit, what I typed does not show anywhere. The only time I can see what I sent is when some one answers. Then what I sent them is there along with their message. I type an answer, submit it and nothing shows. Other than their answer. I have never seen that in ANY forum. Any one have an idea of what is wrong?
SnowHater is offline  
Old 03-11-2019, 06:23 PM
  #2  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,228
Thanked 4,399 Times in 3,464 Posts
Default

I wish they would fix that. It's default setting is to not save a copy of sent messages. Every other forum I've ever been on it was default to save. Go into your CP settings and check the box "Save a copy of sent messages in my sent items folder by default".

Then everything you send will copy there just as it should.
.
Rnlcomp is online now  
Old 03-11-2019, 07:59 PM
  #3  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Location: Cold, Cold Western Michigan
Posts: 49
Thanked 9 Times in 3 Posts
Default

Originally Posted by Rnlcomp View Post
I wish they would fix that. It's default setting is to not save a copy of sent messages. Every other forum I've ever been on it was default to save. Go into your CP settings and check the box "Save a copy of sent messages in my sent items folder by default".

Then everything you send will copy there just as it should.
.
Box already checked.
SnowHater is offline  
Old 03-11-2019, 08:08 PM
  #4  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,228
Thanked 4,399 Times in 3,464 Posts
Default

Originally Posted by SnowHater View Post
Box already checked.
With the box checked, scroll down and click "Save Changes"
.
Rnlcomp is online now  
Old 03-11-2019, 08:19 PM
  #5  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Location: Cold, Cold Western Michigan
Posts: 49
Thanked 9 Times in 3 Posts
Default

Originally Posted by Rnlcomp View Post
With the box checked, scroll down and click "Save Changes"
.
I did not just check it. It has been checked for a long time.
SnowHater is offline  
Old 03-11-2019, 08:32 PM
  #6  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,228
Thanked 4,399 Times in 3,464 Posts
Default

Are you on a pc or mobile?
.
Rnlcomp is online now  
Old 03-11-2019, 09:51 PM
  #7  
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 836
Thanked 200 Times in 183 Posts
Default

See if you get the same results using a different browser.
blue2010xlt is offline  
Old 03-11-2019, 11:08 PM
  #8  
Member
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2019
Location: Cold, Cold Western Michigan
Posts: 49
Thanked 9 Times in 3 Posts
Default

PC.
.
I will give the browser change a try. I have to use Edge anytime I want to post pictures.
SnowHater is offline  
Old 03-12-2019, 04:29 PM
  #9  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 210
Thanked 33 Times in 27 Posts
Default

Hey SnowHater wanna shoot me a PM and try to figure this out?
IB Jose is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Message in private message does not show


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: