Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Unable to upload picture?

 
Old 10-21-2018, 04:53 PM
  #21  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,589
Liked 4,500 Times in 3,526 Posts
Default

Just what I thought, the only pics that blur or are slow to load are pics uploaded to this server, pics linked from an external server appear immediately.
.
Rnlcomp is offline  
Old 10-21-2018, 05:01 PM
  #22  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 16,140
Liked 2,606 Times in 2,127 Posts
Default

Is this the same server we had before the update? You know how tech savvy I am.
johnday is offline  
Old 10-21-2018, 05:04 PM
  #23  
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 292
Liked 22 Times in 20 Posts
Default

Mine keeo saying "not enough memory" or something to that effect. Haven't been able to upload pics with the exception of one, in quite some time. I try to load it. Says not enough memory, then goes to original post. Deleting all my words..super annoying
RiffRaff00 is offline  
Old 10-25-2018, 08:25 AM
  #24  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 16,140
Liked 2,606 Times in 2,127 Posts
Default

Anyone else still having trouble? Mine won't even load to my albums any more. It isn't just this site, it's every IB site I'm on. I can't even do a drag and drop, out of desperation, not sure if we ever could on that, never needed to try that option.
Haven't had time to transfer my photos over like Rnlcomp suggested.
Perhaps IB should go back to the way it was before this last so-called "update"?
It's a bad joke.
johnday is offline  
Old 10-25-2018, 03:21 PM
  #25  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 247
Liked 37 Times in 31 Posts
Default

browser, os?
IB Jose is offline  
Old 10-25-2018, 07:17 PM
  #26  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 16,140
Liked 2,606 Times in 2,127 Posts
Default

Originally Posted by IB Jose View Post
browser, os?
Jose, I'm on Google Chrome, but it's also happened on MS Edge.
OS is the latest Windows 10 Home

Last edited by johnday; 10-25-2018 at 07:28 PM.
johnday is offline  
Old 10-25-2018, 07:37 PM
  #27  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,589
Liked 4,500 Times in 3,526 Posts
Default

Jose it's obviously a server issue or the software IB has upgraded to, it is NOT on the user end. I've tested every browser on pc and cell phone. The only pics that load properly are not stored on the server this website is using. Now I'm no computer genius but I have run a couple forums and have seen this before and 99.99% of the time it was a software or hardware issue, usually software.

Fix it on YOUR end and things can get back to normal for everyone.
.
Rnlcomp is offline  
The following users liked this post: Rnlcomp
johnday (10-25-2018)
Old 10-30-2018, 04:26 PM
  #28  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 247
Liked 37 Times in 31 Posts
Default

Originally Posted by Rnlcomp View Post
Jose it's obviously a server issue or the software IB has upgraded to, it is NOT on the user end. I've tested every browser on pc and cell phone. The only pics that load properly are not stored on the server this website is using. Now I'm no computer genius but I have run a couple forums and have seen this before and 99.99% of the time it was a software or hardware issue, usually software.

Fix it on YOUR end and things can get back to normal for everyone.
.

We need to know what the user-end software is so we can fix it on our end, that's the challenge with the uploader right now. Although us asking for user browser/device details sounds like us trying to blame users for this--it's an essential part of how we debug our problems, and how our QA teams replicate the problem so we can tackle it on our end.
IB Jose is offline  
The following 2 users liked this post by IB Jose:
johnday (10-30-2018), Rnlcomp (11-04-2018)
Old 11-02-2018, 10:09 AM
  #29  
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Edmonton Alberta
Posts: 44
Liked 7 Times in 6 Posts
Default

Tried uploading from iOS on iPad using Safari as well as laptop using windows 10 and google chrome. A picture l've uploaded previously uploads 100% but does not appear in post.
Fred99x is offline  
Old 11-02-2018, 03:18 PM
  #30  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 247
Liked 37 Times in 31 Posts
Default

We're working on it, several different errors are compounding it to look like one error (at least on the user's end) and we're unpacking them one by one.
IB Jose is offline  
The following 2 users liked this post by IB Jose:
johnday (11-02-2018), Rnlcomp (11-04-2018)

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Unable to upload picture?


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: