Still cant post pictures - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Still cant post pictures

 
Old 01-06-2019, 12:28 AM
  #1  
Vroom vroom
Thread Starter
 
5.Bro's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 389
Thanked 172 Times in 88 Posts
Default Still cant post pictures

I have kept trying to post picures and cant. I thought it might have been my phone “ios” but fired up the pc and still no dice.

I upload a picture and nothing happens when I upload them and it sends me to the type a message page. It had not work for at least 3-4 months. I just decided to post on this since I hAve done major upgrades to share to no avail.

I have used
safari, chrome, and firefox. Nothing works.

I see members post pics so what gives?
5.Bro is offline  
Old 01-06-2019, 01:16 AM
  #2  
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Midwest
Posts: 37
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

I saw your pics in the Gallery, posted about four hrs. ago. Truck looks awesome, sitting a little lower, just right.
Atomicpunk is offline  
Old 01-06-2019, 07:05 AM
  #3  
Senior Member
 
KingDeleted's Avatar
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 386
Thanked 59 Times in 40 Posts
Default

Originally Posted by 5.Bro View Post
I have kept trying to post picures and cant. I thought it might have been my phone “ios” but fired up the pc and still no dice.

I upload a picture and nothing happens when I upload them and it sends me to the type a message page. It had not work for at least 3-4 months. I just decided to post on this since I hAve done major upgrades to share to no avail.

I have used
safari, chrome, and firefox. Nothing works.

I see members post pics so what gives?
Make sure you attach photos with this button. Once you see a preview scroll to the top right and tap “upload”



KingDeleted is online now  
The Following User Says Thank You to KingDeleted For This Useful Post:
5.Bro (01-06-2019)
Old 01-06-2019, 12:04 PM
  #4  
Vroom vroom
Thread Starter
 
5.Bro's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 389
Thanked 172 Times in 88 Posts
Default

Thanks, that did the trick. I was using “manage attachements” and that did not work.
5.Bro is offline  
Old 01-09-2019, 05:33 AM
  #5  
Administrator
 
Lenn's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Letterkenny, Ontario
Posts: 14,056
Thanked 1,152 Times in 344 Posts
Default

Yes, for some reason the “manage attachments” tool is having a fit for some people. It’s being worked on. I had issues with it myself on iOS. I use the icon shown above and it works every time.
Lenn is online now  
Old 01-09-2019, 08:01 AM
  #6  
Sociopath Truckdriver
 
johnday's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Barton City Michigan
Posts: 12,237
Thanked 2,502 Times in 2,051 Posts
Default

That sometimes works for me, rarely as time goes on. The paperclip, same thing. "Manage attachments", I totally gave up on.
I'm now using "Google Photos". I load a photo from photos file on the 'puter, then select the photo from the google, then copy and paste the photo directly to the reply. I wind up with two windows open, and toggle between the two. Helluva work around, but it works. Only problem, some guys don't see the photo. I don't know why.
When the photo isn't visible to some, I'll edit the post, delete the photos in the reply, then when the "landscape icon" decides to work, I'll reload from my albums. Sometimes have to do it a few times, a giant PITA when you're trying to help another member.
Have had no feedback in weeks about what IB is doing to remedy the trouble. This all started happening months ago when the site was "updated". Another IB site I'm on is screwed up the same way.
johnday is online now  
Old 01-09-2019, 08:35 AM
  #7  
Senior Member
 
UnkLeRaRa's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 625
Thanked 183 Times in 121 Posts
Default

I always have issues uploading pictures as well, so I use tinypic.com to upload the pic and generate an IMG link that I copy and paste into the post.

It works like a charm.
UnkLeRaRa is offline  
The Following User Says Thank You to UnkLeRaRa For This Useful Post:
johnday (01-09-2019)

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Still cant post pictures


Contact Us Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: