Topic Sponsor
Suggestions, Comments & Questions about the Forum Give us your feedback and tell us what you'd like to see or report a functionality problem.

Pics are pixelated...

 
Old 10-15-2018, 07:43 PM
  #31  
I can't help it
iTrader: (3)
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bullet City NW Burbs
Posts: 23,078
Recieved 1,080 Likes on 788 Posts
Default

Still on Android also, much better but still shows up.. even with mega fast wifi
Dave is offline  
Old 10-15-2018, 08:58 PM
  #32  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,644
Recieved 4,510 Likes on 3,532 Posts
Default

Originally Posted by BadFish523 View Post
Never had a problem with blurred pictures. They are all blurred while loading but after they load up in a couple seconds they're fine. My guess is slow internet speed and device speed.
I can assure you it's not my internet connection or pc speed.

They shouldn't blur at all. Or if they do no more than a split second. I know they are changing settings because even Firefox now has the blur for a sec or so then clear. Chrome, IE11 and MS Edge are slower.




I'm also using a Netgear Nighthawk gamers router.
System specs below.





Also using an Intel SSD.

There is something wrong with this server and/or the forum software settings without a doubt. The connection to it is normal.
.

Last edited by Rnlcomp; 10-15-2018 at 09:28 PM. Reason: Added info
Rnlcomp is online now  
Old 10-15-2018, 10:51 PM
  #33  
I can't help it
iTrader: (3)
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bullet City NW Burbs
Posts: 23,078
Recieved 1,080 Likes on 788 Posts
Default

Same here, net is even slow tonight

Dave is offline  
Old 10-16-2018, 06:52 AM
  #34  
Moderator
 
BadFish523's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: Arlen, Texas
Posts: 5,715
Recieved 668 Likes on 557 Posts
Default

Originally Posted by Rnlcomp View Post
I can assure you it's not my internet connection or pc speed.

They shouldn't blur at all. Or if they do no more than a split second. I know they are changing settings because even Firefox now has the blur for a sec or so then clear. Chrome, IE11 and MS Edge are slower.




I'm also using a Netgear Nighthawk gamers router.
System specs below.





Also using an Intel SSD.

There is something wrong with this server and/or the forum software settings without a doubt. The connection to it is normal.
.
Originally Posted by Mudder View Post
Same here, net is even slow tonight
I stand corrected.
BadFish523 is offline  
Old 10-16-2018, 12:49 PM
  #35  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 255
Recieved 40 Likes on 32 Posts
Default

yeah we're still testing, the blur showing up is fine--it's a problem if it doesn't go away.
IB Jose is online now  
Old 10-16-2018, 07:47 PM
  #36  
I can't help it
iTrader: (3)
 
Dave's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Bullet City NW Burbs
Posts: 23,078
Recieved 1,080 Likes on 788 Posts
Default

Originally Posted by IB Jose View Post
yeah we're still testing, the blur showing up is fine--it's a problem if it doesn't go away.
Just scrolled up to post 22 in this thread, pic did not load. Tapped on it for picture viewer and returned it was there. All the other pictures were fine
Actually not a big deal, now know to click on the picture and it will pop up
Dave is offline  
Old 10-16-2018, 08:32 PM
  #37  
TOTM Sept. '18
iTrader: (1)
 
OCMike's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Osceola, Indiana
Posts: 3,134
Recieved 1,454 Likes on 985 Posts
Default

Originally Posted by Mudder View Post
Just scrolled up to post 22 in this thread, pic did not load. Tapped on it for picture viewer and returned it was there. All the other pictures were fine
Actually not a big deal, now know to click on the picture and it will pop up
Yep...That's the workaround for me. Just tap the picture and it clears up.

Mike
OCMike is offline  
Old 10-21-2018, 04:57 PM
  #38  
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 22,644
Recieved 4,510 Likes on 3,532 Posts
Default

Posted in a different thread but it's relevant here as well. The only pics that are slow to load or blur are pics uploaded to this server, when linked from an external server there is no slowness, no blur, they appear immediately. So it's definitely a server problem.
.
Rnlcomp is online now  
Old 10-21-2018, 05:06 PM
  #39  
Senior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Katy, Texas
Posts: 130
Recieved 11 Likes on 11 Posts
Default

They have cleared up for me in the last few days. Whatever was done, thanks!
Scraper is online now  
Old 10-22-2018, 04:29 PM
  #40  
IB Staff
 
IB Jose's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 255
Recieved 40 Likes on 32 Posts
Default

Originally Posted by Scraper View Post
They have cleared up for me in the last few days. Whatever was done, thanks!
we've added some patches to account for older browsers and other devices so we can cover as many bases as possible.
IB Jose is online now  

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Pics are pixelated...


Contact Us - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: