Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans - View Profile: KentuckyCountryBoy

Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Members List
Log In 

5 Year Member

KentuckyCountryBoy KentuckyCountryBoy is offline

Senior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. KentuckyCountryBoy
    02-22-2011 09:03 PM - permalink
    I don't have a clue what's up with your truck. Everyone else's input makes sense. I'd try new plugwires. My truck doesn't like to run great when it's damp either, I figure it's either plugwires, or the dist. cap ain't sealed good.
  2. evelhorn
    02-21-2011 06:51 PM - permalink
    what part of the state you in
  3. evelhorn
    02-21-2011 06:48 PM - permalink
    hey KCB, hello from louisville, my truck is close enough to yours (eventhough your motor is alittle larger) check out my post about cold n damp starting probs and let me know what you think. Its got me baffled

About Me

  • My Truck
    F-150 XLT FlareSide
    302 EFI
    4x4, Auto-hubs
  • Signature
    - 2001 F-150 XLT 4x4. 5.4, auto, manual t-case. Mostly stock for now...
    - Mods- Pioneer single-din, 16in Eagle Alloys w/265-75's. - Future- Pioneer double-din, 2-10" subs, dual exhaust, torsion key crank.
    - 1992 F-150 FlareSide - Lives again - 5.0 H.O., 31x10.50's, true duals with glasspacks


Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 09-29-2016 11:47 AM
  • Join Date: 05-28-2010


Showing Friends 1 to 4 of 4
All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

Copyright 2006 - 20011
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.