Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Members List
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


dmh1969 dmh1969 is offline

Junior Member

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 7 of 7
  1. Superfive.0
    11-24-2011 03:26 PM - permalink
    Superfive.0
    i have a 1995 for f150 and im ahving the same problem i replaced to ignition coil but seems to be thats not the problem. when i drive the truck it gets sluggish when you give it gas but runs great
  2. Steven Jackson
    09-12-2011 11:10 PM - permalink
    Steven Jackson
    dmh1969. Check all your conections into coil, from coil to dist, wires on dist. and check that you have good engine to body ground. Had the same problem w/ NY winters and salt that rusted some connections and rusted a ground wire off. fixed that and cleaned connections and it took of. I don't know if you have a fused link in there or not, if you do it may be corroded or loose. Good luck
  3. davidk1078
    09-11-2011 10:46 PM - permalink
    davidk1078
    U good?
  4. PalmBeachF150
    09-11-2011 10:09 PM - permalink
    PalmBeachF150
    if the question is about getting spark i have no clue. sorry i cant help. Make a thread about it and im sure youll get answers alot of knowledge in this forum.
  5. 97maroon4x4
    09-10-2011 07:39 PM - permalink
    97maroon4x4
    VV if your refering to that, them I'm clueless as to what it could be. Sorry dude
  6. dmh1969
    09-10-2011 07:37 PM - permalink
    dmh1969
    I have a 1995 Ford f-150 with the 5.0 in it.I moved rom Indiana to Florida. I have recently been experiencing some igniton issues that I cannot figure out! At first the truck would start up and run pretty good. Then if I parked it for a little bit it ould not start up at all let it sit for about 4 hrs and it would fire right up.As time went on that would no longer work.I replaced the coil,igniton control modular,distributer,pick up coil. I checked for spark and there was none. I checked to see if the coil was getting power and it is. But, no spark is going to the distributor. I unhook the PCM and I get spark to the distributor hook the PCM back up and the truck starts fine, but, it is sluggish.Any ideas?
  7. davidk1078
    09-10-2011 06:59 PM - permalink
    davidk1078
    whats up

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: 09-11-2011 10:56 PM
  • Join Date: 09-06-2011

Mentions

No results to display...

Feedback Score

iTrader Profile Recent Ratings
Feedback Score:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
View Complete Feedbacks for dmh1969
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
 Positive 0 0 0
 Neutral 0 0 0
 Negative 0 0 0
Join F150 Forum

 

The Mustang Source
All times are GMT -4. The time now is 04:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2006 - 20011 F150forum.com
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.