94 5.0 o2 pigtail issue - Page 2 - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



94 5.0 o2 pigtail issue

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-19-2014, 08:36 AM   #11
Member
Thread Starter
 
stevens1994f150's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Michigan
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump....
stevens1994f150 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 11:08 AM   #12
Member
Thread Starter
 
stevens1994f150's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Michigan
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

UPDATE: problem solved no more CEL engine runs smooth
stevens1994f150 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2014, 05:29 PM   #13
Senior Member
 
Forge-World-FORD's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 2,364
Thanks: 0
Thanked 101 Times in 98 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by stevens1994f150 View Post
UPDATE: problem solved no more CEL engine runs smooth
So what fixed it then?
Forge-World-FORD is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
5.0 Tune - Where y'all at? cptCORNDOG813 2015 - Present Ford F150 30 10-20-2015 12:17 PM
2015 5.0 towing experience compared to 2011-14 5.0 Bullitt76 2015 - Present Ford F150 9 09-08-2015 08:29 PM
I've had my XL for less than a week and... autoworker 2015 - Present Ford F150 20 09-08-2015 06:50 PM
Ecoboost vs 5.0 bull bars WHITE TRITON 2009 - 2014 Ford F150 0 09-08-2015 02:54 PM
In A Bind Now, New Some Advice. yones12 2009 - 2014 Ford F150 18 09-06-2015 05:02 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:46 PM.


Copyright 2006 - 2016 F150Forum.com