edge custom settings - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



edge custom settings

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-12-2009, 03:36 AM   #1
Member
Thread Starter
 
barnards's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default edge custom settings

Good Morning All,

Just bought the edge evo and like the look/info it displays, but it seems that when I change the custom settings and then go back to look at them, they keep returning to the original values.

Is this A) because they are actually being reset? B)the data is being stored but is not shown when going back through the custom settings?
or C)there is some way to save the data and I am not doing it?

Every time I exit the custom settings I click "Done," vice just clicking the "menu" button.

This is problematic for me because Edge has my tire default listed at something like 2353 when I have 2600 tires and everytime I try to update this info, it always shows 2353.

Thanks for help and sorry about the long post.
barnards is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 02:29 PM   #2
Senior Member
5 Year Member
iTrader: (1)
 
Join Date: Dec 2008
Location: Augusta, WV
Posts: 678
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Are you selecting "load previous settings" when you go back to look at them or are you just going in and looking at the base settings? I'm thinking this is what your doing...
racin4ds is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2009, 05:02 PM   #3
Member
5 Year Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Virginia
Posts: 42
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sounds like the "load prev settings" to me also. If you go back into the level tunes the evo will start with default settings. Then hit "yes" to custom tunes, and then select to "load previous settings". They should be there. As far as I know there isn't a simple way to just pull them up and check them at any time.
jdjam is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2009, 04:50 PM   #4
Member
Thread Starter
 
barnards's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 61
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default solved the problem

thanks
barnards is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aluminum Problems wpbritton General F150 Discussion 11 03-20-2016 09:39 PM
Changed vct solenoids at 151k engine tick went away redfishtd 2004 - 2008 Ford F150 21 12-31-2015 12:25 AM
What is the best teir 1 Edge Tune for 4.6 WWII HiStOrIaN 2004 - 2008 Ford F150 5 09-09-2015 12:18 PM
Breaks brain buster 2012 Scab please help Rob_taylor Maintenance Shop 0 09-07-2015 01:07 AM
Painted outside edges of our taillights. masitile 2009 - 2014 Ford F150 2 09-05-2015 02:22 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:01 AM.


Copyright 2006 - 2016 F150Forum.com