shaking when hit brakes... - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans
Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Late Model F150s > 2004 - 2008 Ford F150
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


shaking when hit brakes...

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-24-2014, 01:22 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: kentucky
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default shaking when hit brakes...

05 f150 front end shakes bad when I hit brakes already replaced rotors ...any suggestions
jaycoyle74 is offline   Reply With Quote
Join F150 Forum

Join F150Forum.com Today - It's Totally Free!

Are you a Ford F150 fan? If so we invite you to join our community and see what it has to offer. Our site is specifically designed for you and it's a great place for Ford F150 Fans to meet online.
Once you join you'll be able to post messages, upload pictures of your truck, and have a great time with other Ford F150 fans. Whether your an old timer or just bought your F150 you'll find that F150Forum.com is a great community to join. Best of all it's totally free!

Join F150Forum.com Today! - Click Here JOIN FOR FREE


-->
Old 07-24-2014, 01:40 PM   #2
Member
 
dublduty's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: New Brunswick
Posts: 33
Thanked 2 Times in 2 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Check ball joints!
dublduty is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2014, 10:44 PM   #3
Senior Member
5 Year Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Edmonton, AB
Posts: 703
Thanked 60 Times in 57 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

x2. The front shakes but does your brake pedal pulse? If it's not pulsing then like dublduty said, probably something else in the front end (tie-rod, balljoint, etc).
homer is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 12:43 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 503
Thanks: 0
Thanked 32 Times in 32 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

have you checked your rear rotors?
jamie930 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2014, 07:51 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default Same issue

Mine is doing the same. Replaced front rotors. So the culprit is the rear?

Quote:
Originally Posted by jamie930 View Post
have you checked your rear rotors?
ojosdestranger is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 05:53 AM   #6
Mark
5 Year Member
 
techrep's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Va. Beach, VA.
Posts: 19,723
Thanked 555 Times in 490 Posts
Feedback Score: 1 reviews
Default

could very well be ....
__________________
08 FX4... Flowmaster Exhaust, line-X, Sky Jacker leveling kit. 295/65/20 Nitto trails mounted on 20 X 9 Carol Shelby wheels. AIRAID CAI. Harley headlamps and LED Tails & 3rd brake lights,custom upper and lower Grill. Edge Evolution. Interior/Exterior LED lighting, NFAB step bars.
techrep is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2014, 05:53 AM
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


All times are GMT -4. The time now is 09:46 PM.


Copyright 2006 - 20011 F150forum.com
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.