Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Ford F150 Forums > Aftermarket Products, Reviews & Installation > Stereo/Audio
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-06-2007, 05:42 PM   #11
Ro™2k0F150
5 Year Member
 
ro87f150's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Houston, TX
Posts: 212
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Quote:
Originally Posted by cody_b View Post
im gettin mine hooked up i have a 10" memphis pr sub and a 300w mtx amp me and myfriend was workin on it tonight but we ran into some problems with the remote wire so me and him are goin to work on it some other time
use the fuse that powers the stereo/navigation/auxilary ... but mainly the one fuse that turns on the stereo... thats how i got mine hooked up.
__________________
NEW: 2006 F150 SUPERCREW LARIAT.. 3dCarbon FOOSE Conversion w/ functional vents, 22" Foose Speedster 6, Rear Lowering/Leveling Shackles, HIDs 6OOOK Top and Bottom, white Reverse LED, LED Interior Lighting, GOTTS Mod
ro87f150 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:38 PM   #12
TOGA TOGA TOGA
5 Year Member
 
92custom's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hartselle, AL
Posts: 2,183
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 92custom Send a message via Yahoo to 92custom
Default

me and him are workin on it tomorrow when its his off day and im out of school and off work so we have all day and like i said he thinks hes found the problem
92custom is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:54 PM   #13
Ty
Senior Member
5 Year Member
 
Ty's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Minocqua Wi
Posts: 6,989
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

what are you having a problem with?
Ty is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 07:58 AM   #14
Senior Member
5 Year Member
 
06f150lariat's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Miami, FL
Posts: 358
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

if you are having a problem with the remote wire, it may just be that he/you are not sure where to connect it, you just have to tap into your radio fuse.
__________________
Jorge. 06 F150 Lariat SuperCab, 20" rims w/Goodyear Wrangler AT/S 34"x11", 2.5" Autospring Leveling Kit, 20% Tints, Best Hitch Adjustable 3 Ball Hitch, Jason Dimension Bed Cover, Panasonic 6.5" Indash DVD/CD/Radio, LED Smoked 3rd Brake Light
06f150lariat is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 04:09 PM   #15
TOGA TOGA TOGA
5 Year Member
 
92custom's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hartselle, AL
Posts: 2,183
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Send a message via AIM to 92custom Send a message via Yahoo to 92custom
Default

we got it in earlier, it was a bad fuse, and the remote wire was hooked up to the wrong wire
92custom is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2007, 03:48 PM   #16
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

It is easiest to hook up the remote wire to the switched +12V wire that goes into your radio
daculatruck50 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2007, 03:49 PM   #17
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

How do you guys like the Hi/lo converters? I had one for awhile and i hated it. I got a deck and the sound seemed to double and get alot clearer.
daculatruck50 is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:28 PM   #18
Senior Member
5 Year Member
 
06f150lariat's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Miami, FL
Posts: 358
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

the hi/lo converter is necessary when you have a stock radio, thats why the quality is bad, you go from a higher grade to a lower grade pretty much...it sucks that stock radios dont have the sub connections pre made...and it also sucks that the hi/lo converters cost 2 bucks, but then you go to an audio store and they will charge you 20 or so for it
__________________
Jorge. 06 F150 Lariat SuperCab, 20" rims w/Goodyear Wrangler AT/S 34"x11", 2.5" Autospring Leveling Kit, 20% Tints, Best Hitch Adjustable 3 Ball Hitch, Jason Dimension Bed Cover, Panasonic 6.5" Indash DVD/CD/Radio, LED Smoked 3rd Brake Light
06f150lariat is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2007, 08:28 PM
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
35" Tires on 20" Wheels. Will It Work with 5.75" Backspacing? Paratrooper22AK Wheels & Tires 6 04-23-2014 07:08 AM
Studdering Brakes and Shaking Wheel--"Warped" Rotors? Arsynic General F150 Discussion 12 09-20-2010 10:31 AM
WTS or Trade 20" Moto metals and 35" toyos simonmcnasty General F150 Items 6 08-14-2008 08:10 AM
Need "PICS" on a lifted 2wd 96' F-150 95F-150man 1987 - 1996 F150 0 11-14-2007 07:22 PM
Post Your Favorite "BUMPING" songs shakezone Off-Topic 4 03-31-2007 12:30 PM

Join F150 Forum

 

The Mustang Source
All times are GMT -4. The time now is 04:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright © 2006 - 20011 F150forum.com
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.