Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Community > Suggestions, Comments & Questions about the Forum
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-13-2014, 06:41 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Erie, PA
Posts: 616
Mentioned: 1 Post(s)
Thanked 30 Times in 30 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default Update to 4.4.2 KitKat

I got an update today for my Samsung Note 2 on Verizon and now half of my menu bar is missing. I was on 4.3 before the update. I can still see the unread push notifications on each of the menus so it's not a huge deal but just thought I'd share.

Update to 4.4.2 KitKat-forumrunner_20140613_174117.png
CarlC is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 08:45 PM   #2
Assistant Administrator
5 Year Member
 
ymeski56's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Long Beach Calimexifornia
Posts: 31,309
Mentioned: 13 Post(s)
Thanked 635 Times in 373 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Try delete & reload Forum App.
__________________
"Saving the World....One Ford Truck at a Time."
ymeski56 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 08:52 PM   #3
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 7,365
Mentioned: 42 Post(s)
Thanked 1,200 Times in 971 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

What he said ^ or go into app properties and clear data and cache.

.
__________________
2013 XLT S-cab 5.0
Rnlcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2014, 10:09 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Erie, PA
Posts: 616
Mentioned: 1 Post(s)
Thanked 30 Times in 30 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

I just uninstalled an re-installed unfortunately no luck it's still there.
CarlC is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2014, 03:27 PM   #5
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 7,365
Mentioned: 42 Post(s)
Thanked 1,200 Times in 971 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Sometimes when you uninstall an app the cache and data remain, clear it out and try again.

.
__________________
2013 XLT S-cab 5.0
Rnlcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2014, 05:07 PM   #6
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Erie, PA
Posts: 616
Mentioned: 1 Post(s)
Thanked 30 Times in 30 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Quote:
Originally Posted by Rnlcomp View Post
Sometimes when you uninstall an app the cache and data remain, clear it out and try again.

.
Just did a Clear Cache, Clear Data, and uninstall/re-install. No luck.
CarlC is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2014, 05:19 PM   #7
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 7,365
Mentioned: 42 Post(s)
Thanked 1,200 Times in 971 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Quote:
Originally Posted by CarlC View Post
Just did a Clear Cache, Clear Data, and uninstall/re-install. No luck.

Wish I could help further but I don't use Samsung phones, Motorola is my preference.

Must be something to do with your update. There is one other thing you can try but I doubt you will want to, reset the entire phone back to original, let it take the update again and then reinstall, unfortunately everything.

.
__________________
2013 XLT S-cab 5.0
Rnlcomp is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2014, 05:45 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Erie, PA
Posts: 616
Mentioned: 1 Post(s)
Thanked 30 Times in 30 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Quote:
Originally Posted by Rnlcomp View Post

Wish I could help further but I don't use Samsung phones, Motorola is my preference.

Must be something to do with your update. There is one other thing you can try but I doubt you will want to, reset the entire phone back to original, let it take the update again and then reinstall, unfortunately everything.

.
Thank you for the input. I can live with it since I can see the push notifications just thought I'd bring it up.
CarlC is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2014, 09:37 AM   #9
Senior Member
 
Join Date: Nov 2013
Location: Erie, PA
Posts: 616
Mentioned: 1 Post(s)
Thanked 30 Times in 30 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Maybe I jinxed it. It seems the push notifications only work from the time I have the app open to the time I check the app again (and the app is still open). If I have the app closed (over night for instance) then open it after some time (in the morning) I will have no push notifications and all forum sections will be read (gray) even though I can see a few new posts have been made.
CarlC is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 11:19 PM   #10
Senior Member
 
poskwally's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: In the middle of Baton Rouge and New Orleans
Posts: 236
Mentioned: 4 Post(s)
Thanked 43 Times in 34 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

I thought I was the only one dealing with this. It also happened to me when I updated to KitKat. I've got a MotoX. I actually sent an email to forumrunner about the issue back in November when I first noticed it. Haven't received a reply since then and haven't seen an update to fix either. Maybe I'll email them again.
poskwally is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2014, 11:19 PM
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Join F150 Forum

 

The Mustang Source
All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.


Copyright 2006 - 20011 F150forum.com
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.