Trouble with site - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



Trouble with site

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-25-2014, 10:15 PM   #1
Member
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 61
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Trouble with site

I am having trouble with the site, once in a while i get a parse error message. I have to remove the app and reload it. Anyone else get this?
alberta46 is offline   Reply With Quote
Old 05-25-2014, 10:23 PM   #2
Retired and loving it!
5 Year Member
 
Adobe2X's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Spokane, WA
Posts: 4,810
Thanked 529 Times in 394 Posts
Default

This will be locked or eliminated as a thread....if you continue to have problems with the forum, contact a mod by PM instead of a general post here....
Adobe2X is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2014, 10:10 AM   #3
Senior Member
 
WildernessLVR's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Toronto ON
Posts: 218
Thanked 29 Times in 24 Posts
Default

[MENTION=45056]sterlingone[/MENTION]:
I don't know! Maybe it's the Monday effect on me, but your answer to the op seems rude and inappropriate!
It's almost as if one day you find yourself on the side of the road, in the middle of nowhere, in the worst weather conditions, with a flat tire and the tightest lugs ever. Meanwhile a car full of these gorilla type bodyguards show up by pure luck, stop, see you cringing and struggling to turn any bolt at all and say to you: ah, yeah those are tight alright, better call roadside assistance before you loose signal! We'll send someone if we find it! (And take off).

I could be having the same issue as the op and might very well appreciate that this solution could be openly shared instead of muffled down to private channels.

What is this? A Gestapo rule? So eliminate any thread that can provide help to whomever, your Mighty Rulerness!
WildernessLVR is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2014, 11:57 AM   #4
Fleet Technician
 
Rnlcomp's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Big Easy
Posts: 14,372
Thanked 2,657 Times in 2,084 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by alberta46 View Post
I am having trouble with the site, once in a while i get a parse error message. I have to remove the app and reload it. Anyone else get this?

Check some of the threads on this link http://www.f150forum.com/f27/ apparently it's a known issue with no definitive solution.

I don't use the app, I always use the phones web browser and then I ask for the full site and not the mobile one.

.
Rnlcomp is online now   Reply With Quote
Old 05-26-2014, 12:33 PM   #5
Retired and loving it!
5 Year Member
 
Adobe2X's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Spokane, WA
Posts: 4,810
Thanked 529 Times in 394 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by WildernessLVR View Post
[MENTION=45056]sterlingone[/MENTION]:
I don't know! Maybe it's the Monday effect on me, but your answer to the op seems rude and inappropriate!
It's almost as if one day you find yourself on the side of the road, in the middle of nowhere, in the worst weather conditions, with a flat tire and the tightest lugs ever. Meanwhile a car full of these gorilla type bodyguards show up by pure luck, stop, see you cringing and struggling to turn any bolt at all and say to you: ah, yeah those are tight alright, better call roadside assistance before you loose signal! We'll send someone if we find it! (And take off).

I could be having the same issue as the op and might very well appreciate that this solution could be openly shared instead of muffled down to private channels.

What is this? A Gestapo rule? So eliminate any thread that can provide help to whomever, your Mighty Rulerness!
Wow....long response to a short thought of mine.....I did not intend to be short with the OP. Most other threads I've seen remarking about the performance of the forum has been locked, and I intended to inform the OP that if he could contact a mod by PM, that he might get the advice/help he needed....end of thought.
Perhaps a PM to the OP might have gone over better.......
Adobe2X is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2014, 02:11 PM   #6
Mark
5 Year Member
iTrader: (1)
 
techrep's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Va. Beach, VA.
Posts: 27,497
Thanked 1,164 Times in 1,031 Posts
Default

Yeah...a lot better...
techrep is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Towing a TT or Fifth Wheel? pwedd Towing/ Hauling/ Plowing 8 10-06-2015 11:21 AM
Help me order some interior dash parts. MichaelInCalifornia 2015 - Present Ford F150 8 10-03-2015 01:48 AM
New to Forum Ironman5800 Introductions 3 10-02-2015 02:19 PM
Truck bed LED's FrdTuff 2009 - 2014 Ford F150 4 10-01-2015 09:25 PM
Rear fuel pump hangers Q's Ghensley 1987 - 1996 F150 0 10-01-2015 03:35 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:37 AM.


Copyright 2006 - 2016 F150Forum.com