Site slow or is it just me? - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



Site slow or is it just me?

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-18-2012, 05:50 PM   #1
Senior Member
5 Year Member
Thread Starter
 
stagalv's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Galveston - Texas
Posts: 534
Thanked 12 Times in 10 Posts
Default Site slow or is it just me?

I frequent the site almost daily and it seems that over the past month or so it has slowed down for me. Now maybe it's my computer but example when I decide to click to page 2 from page 1 it takes it a while to load up where as before it was almost instant.
stagalv is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2012, 05:59 PM   #2
Senior Member
5 Year Member
iTrader: (2)
 
kozal01's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Michigan
Posts: 7,344
Thanked 248 Times in 124 Posts
Default

Ive been having issues the last hour or so.
kozal01 is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2012, 07:43 PM   #3
Senior Member
 
BigRedXlt's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: PA
Posts: 895
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

it has been extremely slow for me the past week. Not sure why.
BigRedXlt is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 07:15 AM   #4
Okie Coupe
5 Year Member
 
shortride's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: S.E. Oklahoma
Posts: 4,194
Thanks: 0
Thanked 145 Times in 116 Posts
Default

I've been having an issue of the pages not loading completely or not at all. The forward and back button is intermittent. It's only this site.
shortride is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 12:35 PM   #5
Senior Member
 
Italianbuca's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Boston, MA
Posts: 136
Thanked 20 Times in 13 Posts
Default

this past week the site has been slow and I have had pages not loading several times.
Italianbuca is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 04:03 PM   #6
Okie Coupe
5 Year Member
 
shortride's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: S.E. Oklahoma
Posts: 4,194
Thanks: 0
Thanked 145 Times in 116 Posts
Default

I sometime have to refresh the page 5 or 6 times before it will load.
shortride is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 04:06 PM   #7
Senior Member
 
13Raptor's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: South Jersey
Posts: 439
Thanked 31 Times in 27 Posts
Default

Same here
13Raptor is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 05:39 PM   #8
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Location: SC
Posts: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

speed has been ok.

i've noticed pages will not completely load, especially using IE 9, not so bad using Chrome.

also noticed that pages automatically refresh and images that displayed in initial load are not displayed.
mecrens is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2012, 06:52 PM   #9
Senior Member
5 Year Member
iTrader: (2)
 
kozal01's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Michigan
Posts: 7,344
Thanked 248 Times in 124 Posts
Default

Internet explorer seems to be the common denominator in most complaints of slow/ glitchy site loading. I suggest to everyone using IE to download a different browser. Chrome and Firefox seem to be the best. I use chrome myself, works great.
kozal01 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2012, 09:58 AM   #10
Okie Coupe
5 Year Member
 
shortride's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: S.E. Oklahoma
Posts: 4,194
Thanks: 0
Thanked 145 Times in 116 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kozal01 View Post
Internet explorer seems to be the common denominator in most complaints of slow/ glitchy site loading. I suggest to everyone using IE to download a different browser. Chrome and Firefox seem to be the best. I use chrome myself, works great.
Internet Explorer is not the only common denominator. The only 2 websites I have issues with have vBulletin Version 3.8.7 software. The other websites I visit that are using vBulletin software with a different verson do not have the same issues.

It seems as though software should be programed to be compatible with a common browser instead of having to change browsers.

Last edited by shortride; 10-19-2012 at 10:01 AM.
shortride is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to the site Clear Bra Guy Introductions 2 10-02-2015 02:16 PM
Truck Ordered now when / where to buy the Accessories vegasrider 2015 - Present Ford F150 10 09-30-2015 01:55 PM
Brakes make sound only when pressed hard tlw613sp 2004 - 2008 Ford F150 5 09-29-2015 08:36 AM
Help finding COP's please.... dsa General F150 Discussion 6 09-27-2015 08:12 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:40 PM.


Copyright 2006 - 2016 F150Forum.com