Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans

Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans (http://www.f150forum.com/)
-   Suggestions, Comments & Questions about the Forum (http://www.f150forum.com/f27/)
-   -   iOS 6 problems? (http://www.f150forum.com/f27/ios-6-problems-173169/)

Lenn 09-21-2012 01:30 PM

iOS 6 problems?
 
It's been brought to my attention that some members are having functionality problems with the mobile app after their apple products did the iOS 6 update yesterday.

If this is you, please let me know your carrier.

Especial86 09-22-2012 02:01 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Lenn
It's been brought to my attention that some members are having functionality problems with the mobile app after their apple products did the iOS 6 update yesterday.

If this is you, please let me know your carrier.

AT&T. I can't reply without doing a quote... The send button will not work unless I'm quoting someone else text.

AllF150 09-22-2012 09:54 PM

iPad 2 no issues with ios6 on the site using AT&T.
:thumbup:

kozal01 09-22-2012 10:24 PM

Quote:

Originally Posted by Especial86 (Post 2050692)
AT&T. I can't reply without doing a quote... The send button will not work unless I'm quoting someone else text.

Same issue with my iPhone 4S on Verizon. All you need to do though is hit the enter button and the "send" button can be used. Its not just this forum, its every forum Im on using the Forum Runner app.

Especial86 09-23-2012 01:04 PM

Quote:

Originally Posted by kozal01

Same issue with my iPhone 4S on Verizon. All you need to do though is hit the enter button and the "send" button can be used. Its not just this forum, its every forum Im on using the Forum Runner app.

Hey your right! Hitting return works. Thanks for the tip!

kozal01 09-23-2012 01:47 PM

Quote:

Originally Posted by Especial86

Hey your right! Hitting return works. Thanks for the tip!

No problem. The first time I tried to post I was like WTF? Lol


Things like this aren't unusual after a new OS comes out, apps will be updated to accommodate the iOS soon I imagine. A couple other apps I've noticed have small glitches too.

Belushi 09-23-2012 02:25 PM

What about sent messages? Does not show up anymore. iPhone 5 AT&T.

LaBalaDePlata 09-25-2012 01:59 AM

Quote:

Originally Posted by kozal01

Same issue with my iPhone 4S on Verizon. All you need to do though is hit the enter button and the "send" button can be used. Its not just this forum, its every forum Im on using the Forum Runner app.

thanks too bro, i was freaking out!! (ipad3 vzw) on my phone it works fine (droid) but on the pad i was like ??!!!!

Rickxt23 10-06-2012 08:42 PM

Wow

kozal01 10-06-2012 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Rickxt23
Wow

Do you have something to add or no?


All times are GMT -4. The time now is 04:39 AM.


Copyright 2006 - 20011 F150forum.com