Go Back   Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans > Ford F150 Forums > General F150 Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-11-2007, 12:55 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default 1989 Fuel Pump Problem

I am not getting any voltage to my fuel pump, on a 1989 F150. I've replaced the fuel pump relay, and checked the intertia switch. What am I missing?
Thanks!
Barry is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 01:04 AM   #2
Senior Member
5 Year Member
 
wde3477's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Cape Girardeau MO
Posts: 2,392
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 23 Times in 23 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default

Did you check the voltage into and out of the relay and switch?

All fuses OK?
__________________
1989 F150 XLT standard-cab shortbed 4x4, 5.0L, AOD, 3.55 gears, manual hubs, 31x10.50 tires, 217K miles. Repainted Oct09.
wde3477 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 08:52 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Feedback Score: 0 reviews
Default Fixed!

Thanks for your suggestions. We were sold a fuel pump relay that was listed as being for our vehicle, but in reality didn't work. We drove to a salvage yard that lets you pull parts, and found one in a 1987 model that matched ours exactly. Got it home, installed, and the engine fired right up. Again, thanks!
Barry is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2007, 08:52 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1989 f150 radio problem hambone 1987 - 1996 F150 10 10-10-2010 04:02 PM
Help! 1995 Ford F150 "Fuel Injector or Fuel Pump"? mpope General F150 Discussion 10 01-09-2009 06:51 AM
Fuel Pump '88F150CountryBoy 1987 - 1996 F150 10 10-29-2008 11:08 PM
fuel pump(s)? dwsdad General F150 Discussion 12 01-03-2008 04:20 PM
1989 F150 starting problem hambone General F150 Discussion 4 11-14-2007 10:11 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Join F150 Forum

 

The Mustang Source
All times are GMT -4. The time now is 04:26 AM.


Copyright 2006 - 20011 F150forum.com
This site is in no way affiliated with the Ford Motor Company.