I-6 Lagging at 60mph?? - Ford F150 Forum - Community of Ford Truck Fans



I-6 Lagging at 60mph??

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-06-2011, 03:47 PM   #1
Member
Thread Starter
 
Join Date: May 2011
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I-6 Lagging at 60mph??

I have a 1992 F150 Flareside I-6

Is seems to have a Lag or Hesitation once in a while around 50-60mph, only when the gas is pressed,

It doesnt sound like a misfire,
no engine codes,
I have changed fuel filter, (no differance)
Air filter new,

Injectors, spark-plugs and wires along with FPR, MAP, TPS, are about 5k miles also (pretty much new)

timed to 10 degress BTDC, but advances to 12 degress when spout is connected,

any Ideas??

Laters,
flaresf150 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
When do you use 4A? Neffster 2015 - Present Ford F150 13 10-02-2015 10:27 AM
Starter/Ignition trouble?! ValleyGunner 1987 - 1996 F150 2 09-29-2015 05:12 PM
Power Window Slow Travel Tundra Dweller 1997 - 2003 Ford F150 11 09-28-2015 11:22 PM
2001 4.2L v6 running lean on bank 1 5 speed manual bknudsen30 1997 - 2003 Ford F150 0 09-16-2015 01:11 PM
Did a Tune Up WOW! LEBScrew13 2009 - 2014 Ford F150 18 09-04-2015 05:56 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:24 PM.


Copyright 2006 - 2016 F150Forum.com